Please Leave..

salam..

it has been a while since i whining here..

should not whining and left negative vibes to the readers..
but i dont have any other place to express my tiredness

PENAT!!!

TERLALU PENATTTTTT

dengan manusia yang tak mampu bagi komitmen..
tapi sibuk nak sambung belajar jugak
pastu bagi masalah dan beban pada orang lain.

sibuk.. banyak komitmen
dah muak dgn alasan tu!
orang lain xsibuk?
orang lain xbanyak komitmen?

sudahlah!

aku dah muak dgn maaf kau.

kau mohon maaf sbb langsung xbuat untuk kerja kumpulan A
tapi kau tetap tak buat lagi untuk kerja kumpulan B
apa guna maaf kau?

rasanya aku dah cukup memahami bila kau sibuk dan tak mampu buat..
tapiiiiiiiiiiii...xkan lah sampai semua assignment pun kau sibuk.
kalau dah sibuk sangat, xmampu nak commit to the group..
buat sorang2 supaya kau tak menyusahkan org lain..
nak kejar kau, nak paksa kau buat,
nak kena tanya kau tiap2 kali..

bagi kerja kat kau.. tak pernah siap on time..
fine, lambat sikit sbb sibuk.
tapi hasil mcm budak sekolah menengah.. baik tak payah hantar.
dah hantar lambat, kau ingat kami ni xsibuk nak kena amend kerja kau?

rasanya aku dah cukup sabar selama hampir setahun.
hampir setiap subject aku pendam rasa
just because aku rasa kami tak mampu survive tanpa kau..
tapi aku dah buktikan pada ahli kumpulan
kami mampu survive tanpa kau..

kepercayaan aku pada kau dah lunyai..
rasa hormat aku pada capability kau dah lama hilang..
aku tak sampai hati nak halau kau..
tapi tolong.. mohon tarik diri dari kumpulan ini.

p/s : belajar & bekerja tak susah asalkan kau ada keazaman tinggi dan keinginan kau sendiri.
tapi, kalau orang yang suruh, lupakanlah niat nak enroll EMBA.
kau hanya akan menyusahkan diri kau sendiri dan orang lain..
 

 inilah diriku:
Nadia.Yusof
Related Posts with Thumbnails