Langsung Dari Library

salam..

morning everyone.
eh, kalau korang baca morning time ler..
hari ni awal pagi i dah bersiap keluar rumah..
miracle sungguh dengan kerajinan bangun pagi di hari cuti..

and here i am..
updating my blog at library..
muahahah..
jap nak ingat when was the last time i masuk library..
hurmmmm, cant recall..
ada kut masa final year degree dulu..
sbb pergi pinjam buku utk buat thesis.. itu je lah pun.
masuk library, cari buku, pinjam, chiow...
nak harap duk dalam library mmg kirim salam la.

sebenarnya ada discussion utk final year project..
teammate kita 1st time suggest library..
selalu mesti jumpa kat kopitiam.. 
makan bincang pastu balik..
kita ada sebulan lebih je lagi awak nak habiskan belajar..
uiiihhh saat2 macam ni lah sgt terasa keazabannya..
 
dek kerana dah tak sampai sebulan nak present
dan ada 2 minggu je lagi nak kena antar 1st draft for report..
marilah kita ke tempat yg xperlu makan..
supaya tak terganggu sangat proses perbincangan.

 langsung dari bilik beku,
Perpustakaan Tun Raja Uda,
berhadapan
Kelab Golf Sultan Abdul Aziz Shah,
Seksyen 13 Shah Alam..

inilah diriku:
Nadia.Yusof
Related Posts with Thumbnails